BAMZOOKi SR

BAMZOOKi SR 3.1

Gratuit
A character building and petting simulator
Evaluare utilizator
4.6  (33 voturi)
Votul dvs.
Ultima versiune:
3.1 (Vezi toate)
Dezvoltator:
BBC
Create fantastical creatures called ZOOKs, modify their bodies and needs, observe and manage their behavior and survival in a selected environment, change their parameters and upgrade them by means of evolution. Online sharing of your creatures is possible.
BAMZOOKi vă permite să creați și de a construi virtual creaturi numite ZOOKs folosind un download gratuit numit ZOOK kit.
Pe BAMZOOKi TV show, echipele de copii groapa lor ZOOKs unul împotriva celuilalt în concursuri pentru a vedea cine are cel mai bun ZOOK. Folosind acelasi kit, poți să te joci on-line, prin crearea de propriul dvs. ZOOKs și văzând cum au tarif în BAMZOOKi ligi.
BBC televiziune pentru copii este de a aduce înapoi Bamzooki – o versiune on-line de Robot Wars, în care copiii design creaturi care concurează unul împotriva celuilalt. Programul a fost reproiectat și actualizat, cu creaturi virtuale a crescut în dimensiune, și transferate de la o masă-top pista de curse de stradă – cu curse și concursuri lua parte la un parc auto.
ZOOK Kit specificații minime necesare:
1.6GHz procesor
512MB RAM
32MB placa video (suport pentru shader model 1)
Microsoft Windows XP SP2, Microsoft Windows Vista
DirectX 9.0c
Informații actualizate în data de: