BAMZOOKi SR

BAMZOOKi SR 3.1

Ingyenes
A character building and petting simulator
Értékelés
4.6  (33 szavazat)
Az Ön szavazata
Legfrissebb verzió:
3.1 (Összes)
Fejlesztő:
BBC
Create fantastical creatures called ZOOKs, modify their bodies and needs, observe and manage their behavior and survival in a selected environment, change their parameters and upgrade them by means of evolution. Online sharing of your creatures is possible.
A BAMZOOKi-val virtuális lényeket, úgynevezett ZOOK-kat hozhat létre egy ingyenes letöltés, a ZOOK kit segítségével.

A BAMZOOKi TV show-ban egymással versenyző gyermek csapatok uszítják ZOOK-jaikat egymás ellen, hogy kiderüljön, kié a legjobb. Ugyanazt a készletet használva, online játszhat az interneten saját ZOOK-jait létrehozva és nyomon követve, hogy azok hogyan boldogulnak a BAMZOOKi ligában.

A BBC gyermekek televíziója visszahozza a Bamzooki-t – a Robot Wars egy online változatát, melyben a gyermekek egymással versengő lényeket terveznek. A programot átalakították és korszerűsítették, a virtuális lények méretét megnövelték, a verseny pedig egy sima asztali versenypályáról az utcára került - egy autóparkolóban lebonyolított futamokkal és versenyekkel.

A ZOOK Kit minimális rendszer igénye: 1,6 GHz-es processzor, 512 MB RAM, 32 MB-os videokártya (shader model 1-et támogató)
Microsoft Windows XP SP2, Microsoft Windows Vista
DirectX 9.0 c
Információ frissítve: