BAMZOOKi SR

BAMZOOKi SR 3.1

Percuma
A character building and petting simulator
Penarafan
4.6  (33 undian)
Undian anda
Versi terkini:
3.1 (Lihat semua)
Pembangun:
BBC
Create fantastical creatures called ZOOKs, modify their bodies and needs, observe and manage their behavior and survival in a selected environment, change their parameters and upgrade them by means of evolution. Online sharing of your creatures is possible.
BAMZOOKi membolehkan anda mencipta makhluk alam maya yang dipanggil ZOOKs dengan ZOOK kit yang boleh dimuat turun secara percuma.

Dalam rancangan BAMZOOKi TV, ZOOKs bagi pasukan kanak-kanak akan beradu antara satu sama lain dalam pertandingan untuk melihat siapa yang mempunyai Zook terbaik. Dengan kit yang sama, anda boleh bermain secara atas talian, dengan mencipta dan melihat bagaimana mereka beraksi di dalam liga BAMZOOKi.

Rancangan kanak-kanak BBC membawa kembali Bamzooki - Perang Robot versi Online, Di mana kanak-kanak akan mencipta rekaan mereka untuk bersaing sesama mereka. Program ini telah direkabentuk dan dinaiktaraf semula, dengan makhluk ciptaan maya bersaiz kecil, dan ditukar dari lumba atas meja ke trek lumba di atas jalan - termasuk perlumbaan dan pertandingan yang diadakan di kawasan letak kereta.

Spesifikasi minimum ZOOK Kit yang diperlukan:
Prosesor 1.6 GHz
kad video 512MB RAM 32MB (menyokong shader model 1)
Microsoft Windows XP SP2, Microsoft Windows Vista
DirectX 9.0c
Maklumat dikemas kini pada: